вівторок, 10 грудня 2019 р.

2-й день декади

Другий день декади відбувся  на базі  Новостародубської  ЗШ І-ІІІ  ступенів та Чечеліївської  ЗШ І-ІІІ  ступенів, філії  Новостародубської  ЗШ І-ІІІ  ступенів.  
Людмила Кірішко провела з учасниками декади вправу "Пізнай себе". Особливості організації освітнього процесу з дітьми з особливими освітніми потребами в Чечеліївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів,  філії Новостародубської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висвітлила Лариса Яротник,  заступник завідувача філії з навчально-виховної роботи.  Особлива увага в закладі приділяється спільній співпраці педагогів із батьками дитини. 



Учасники декади  відвідали урок географії у 8 класі,   корекційне заняття із практичним психологом.  На уроці географії ( вчитель Олена Новохатько та асистент вчителя Анжела Цабан)  слід відмітити   взаємодію між вчителем та асистентом вчителя.
Учасники декади переглянули відеофрагмент корекційно-розвиткового заняття з лікувальної фізкультури з проблеми «Гімнастичні вправи. Розвиток координаційних здібностей» (8 клас), який провела Ольга Охват,учитель фізичної культури.
 Про партнерство в інклюзивному навчанні методом акваріум провели Людмила Мовчан, методист РМК та Наталія Дорошенко, практичний психолог ІРЦ.

На базі Новостародубської ЗШ І-ІІІ  ступенів було відвідано урок української мови у 6 класі з теми "Відмінювання іменників першої відміни" (Тетяна Кударенко, вчитель української мови, Світлана Коваленко, асистент вчителя).  Урок був підготовлений відповідно до рівня знань учнів, в тому числі учня з особливими освітніми потребами. Під час уроку використовувалися не лише вправи з підручника, а й багато різноманітної наочності, додаткового дидактичного матеріалу.
Корекційно-розвиткове заняття із соціально-побутового орієнтування з теми "Правила етикету: спілкування з однолітками та старшими" було проведене Нелею Ситник, вчителем початкових класів.



Аналіз відвіданих уроків та підсумки проведення методичного десанту провели Людмила Кірішко, методист обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та Тетяна Бражнікова,методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Матеріали 2 дня декади
Матеріали 2 дня

Немає коментарів:

Дописати коментар